Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η κυκλοφορία του Neo Geo Pocket Color Selection V2 για Nintendo Switch και PC

*
Η SNK είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη δεύτερη συλλογή τίτλων του Neo Geo Pocket σε Nintendo Switch και PC. Το Neo Geo Pocket Color Selection V2 θα είναι διαθέσιμο από τις 9 Νοεμβρίου 2022, μέσα από το Steam και το Nintendo eShop.

Όπως και με την πρώτη συλλογή που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022, θα υπάρχουν 10 αγαπημένα games από το Neo Geo Pocket της SNK, τα οποία, για την ώρα, παραμένουν άγνωστα. Στην πρώτη περιλήφθηκαν τα Big Tournament Golf/Neo Turf Masters, Dark Arms, Fatal Fury First Contact, King of Fighters R-2, Metal Slug 1st Mission, Metal Slug 2nd Mission, SNK vs. Capcom: The Match of the Millennium, SNK Gals’ Fighters, Samurai Shodown! 2 και The Last Blade: Beyond the Destiny.


Το Neo Geo Pocket, η φορητή κονσόλα της SNK, κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και την Ευρώπη το 1998 και έναν χρόνο αργότερα σταμάτησε η παραγωγή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*