Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα στο PC Game Pass το Dune: Spice Wars

*
To Dune: Spice Wars θα προστεθεί σύντομα στο PC Game Pass, όπως ανακοίνωσε η Microsoft. Το παιχνίδι βρίσκεται προς το παρόν σε έκδοση early access. Το νεότερο update του κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο και πρόσθεσε στο παιχνίδι μια σειρά από νέα χρακτηριστικά, όπως multiplayer σε ξεχωριστούς servers και συνδέσεις peer-to-peer.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στον κόσμο του Dune που δημιούργησε ο συγγραφέας Frank Herbert και οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν την παράταξή τους κυρίαρχη στον πλανήτη Arrakis. Το spice είναι το πλέον πολύτιμο υλικό του σύμπαντος. Επεκτείνει τη ζωή, δίνει νέα διάσταση στη σκέψη και κάνει δυνατό το διαστρικό ταξίδι. Θα δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία εκπροσωπώντας μια από τις πολλές διαθέσιμες παρατάξεις όπως οι House Atreides και House Harkonnen. Η αντιμετώπιση των εχθρών σας μπορεί να γίνει στο πεδίο της μάχης, όμως πάντοτε υπάρχει ο δρόμος της πολιτικής και της διπλωματίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*