Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα θα μπορείτε να κάνετε livestreams στο Discord μέσω του Xbox

*
Η Microsoft προσπαθεί να βελτιώσει την εφαρμογή Discord στις κονσόλες Xbox με την προσθήκη gameplay livestreaming. Οι κάτοχοι του Xbox σύντομα θα μπορούν να κάνουν stream το gameplay τους στο Discord, επιτρέποντας σε φίλους τους να βλέπουν τι παιχνίδια παίζουν ή ακόμη να τους βοηθήσουν σε οποιοδήποτε γρίφο ή boss fight. Ωστόσο, δεν θα μπορούν να δουν τι κάνουν stream οι φίλοι τους.

Από σήμερα, η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσιμη για τους Testers των κύκλων Alpha και Alpha Skip-Ahead. Μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει διαθέσιμη προς όλους τους χρήστες Xbox.

Η Microsoft κυκλοφόρησε την εφαρμογή Discord στις κονσόλες Xbox το Σεπτέμβριο του 2023 και μέσα σε δύο μήνες την βελτίωσε ώστε να επιτρέπει στους χρήστες Xbox να συνδέονται σε κανάλια χωρις να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους. Πριν λίγο καιρό, προστέθηκε η δυνατότητα προβολής Xbox gamertags κατά την διάρκεια κλήσεων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*