Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα υποστήριξη για mouse και keyboard στο Xbox Cloud Gaming (video)

Η Microsoft αποκάλυψε ότι στα μελλοντικά πλάνα της είναι η προσθήκη υποστήριξης για mouse και keyboard στο Xbox Cloud Gaming (xCloud). Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία ενθαρρύνει τους developers να ετοιμάζονται για την προσθήκη των παραπάνω "διευκολύνσεων", στα παιχνίδια τους.

"Το Xbox υποστηρίζει keyboard και mouse εδώ και πολλά χρόνια και αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση να προστεθούν στο streaming για χρήστες PC", δήλωσε ο Morgan Brown της Microsoft κατά τη διάρκεια ενός νέου game dev video. "Μπορείτε όμως να ξεκινήσετε να προσθέτετε υποστήριξη για keyboard και mouse στα παιχνίδια σας και είναι βέβαιο πως όλοι οι χρήστες θα το εκτιμήσουν. Πραγματικά θα ανοίξει νέα μονοπάτια για το streaming".


Παρακάτω, όλα όσα δήλωσε ο Brown.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*