Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συντονιστείτε: έρχεται το Dune Awakening Direct με trailer του νέου open world survival MMO

*
H Funcom ανακοίνωσε ένα Dune Awakening Direct για να παρουσιάσει trailer και νέο υλικό για το επερχόμενο online game της. Η μετάδοσή του θα γίνει την Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 19.00 ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να το δείτε μέσω Twitch και YouTube.

Στην παρουσίαση θα βρίσκεται η Soe Gschwind και θα δούμε νέο gameplay του open world survival MMO και ένα αφιέρωμα με τίτλο Creating Worlds που θα δείχνει πως η δράση μεταφέρεται από το βιβλίο στο game.


Θα γνωρίσουμε το ταξίδι ανάμεσα σε Dunes με ένα ornithopter, πως θα επιβιώνουμε στις αμμοκαταιγίδες και πως θα μπορούμε να φτιάξουμε ένα καταφύγιο.

Ακόμη, θα υπάρχουν συνεντεύξεις από τον game director Joel Bylos και τον παραγωγό Greig Fraser. Η μετάδοση συμπίπτει με την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας Dune.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την ανακοίνωση του game και αναμένουμε με ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*