Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

System Shock 2: Enhanced Edition - Επιβεβαιώθηκε για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S (trailer)

Η Nightdive Studios δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το System Shock 2: Enhanced Edition, το remaster του κλασσικού science-fiction horror action RPG του 1999, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα λανσαριστεί και για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Ήδη γνωρίζαμε ότι θα κυκλοφορούσε για PC, ωστόσο ακόμη παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Τέλος, όσοι είχαν αγοράσει το System Shock remake μέσω Steam ή GOG θα λάβουν το System Shock 2: Enhanced Edition εντελώς δωρεάν.

Όπως αναφέρει η εταιρία, το παιχνίδι με ανανεωμένα γραφικά και βελτιωμένη απόδοση θα μπορεί να τρέξει σε ανάλυση 4Κ στα 120 καρέ το δευτερόλεπτο. Επιπλέον, όσα bugs υπήρχαν στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1999 έχουν διορθωθεί. Τέλος, θα έχει βελτιώσεις στο κομμάτι co-op ενώ πλέον θα υποστηρίζει δημιουργίες της κοινότητας.


Παρακολουθήστε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*