Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα $2 εκ. του Kickstarter δεν έφτασαν στη Frost Giant για την κυκλοφορία του RTS Stormgate

*
Η Frost Giant βρίσκεται σε αναζήτηση ιδιωτικών κεφαλαίων με σκοπό να χρηματοδοτήσει την κυκλοφορία του Stormgate.

Η εταιρεία ανάπτυξης, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει τον στόχο των δύο εκατομμυρίων δολαρίων στο Kickstarter, αναζητά άτομα που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση του marketing της early access version του Stormgate (μέσω Steam). Ο CEO της εταιρείας, Tim Morten, είπε πως “η συγκεκριμένη κίνηση – γνωστή ως crowd-equity – θα δώσει τη δυνατότητα σε ιδιώτες επενδυτές και fans της εταιρείας να γίνουν επιχειρηματικοί εταίροι του studio και να βοηθήσουν στην κυκλοφορία του παιχνιδιού”.


H early access version του Stormgate θα ξεκινήσει μέσα στο 2024 και η Frost Giant θα το έχει διαθέσιμο για ένα χρόνο. Μέχρι στιγμής η χρηματοδότηση του Stormgate έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια δολάρια, ποσό αρκετά υψηλότερο από τα 100.000 δολάρια που αποτελούσε τον στόχο της εταιρείας, από τη στιγμή που ξεκίνησε η καμπάνια της εταιρείας στο Kickstarter. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*