Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Animatronic Monsters πρωταγωνιστούν στο νέο trailer του Five Nights at Freddy’s

Η Universal Pictures δημοσίευσε ένα ακόμα trailer για την ταινία τρόμου Five Nights at Freddy’s, στο οποίο κάνουν την εμφάνισή τους τα Animatronic Monsters. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς video games του Scott Cawthon και πρωταγωνιστής είναι ο Josh Hutcherson (Hunger Games και The Disaster Artist).

Ο Hutcherson έχει τον ρόλο του Mike Schmidt, ο οποίος προσλαμβάνεται ως φύλακας για τις βραδινές βάρδιες του Freddy Fazbear’s Pizza. Πολύ σύντομα, ο Schmidt ανακαλύπτει πως οι τέσσερις μασκότ της πιτσαρίας (Freddy Fazbear, Bonnie, Chica, Foxy) ζωντανεύουν και σκοτώνουν οποιονδήποτε παραμένει στον χώρο μετά τα μεσάνυχτα.


Στο πλευρό του Hutcherson βρίσκονται οι: Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner, Mary Stuart Masterson, Matthew Lillard, Lucas Grant και Jessica Blackmore.

Στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται η Emma Tammi (The Wind, Into the Dark), που έχει γράψει και το σενάριο σε συνεργασία με τους Cawthon και Seth Cuddeback (The Best and Worst Days of George Morales’ Unnaturally Long Life).

Το Five Nights at Freddy’s θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*