Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα αρχεία του MGS Collection περιλαμβάνουν αναφορές στα MGS 4, 5 και Peace Walker

*
Αναφορές στο Metal Gear Solid 4, στο Metal Gear Solid 5 και στο Metal Gear Solid: Peace Walker λέγεται ότι βρέθηκαν στα αρχεία του Metal Gear Solid Master Collection Volume 1. Η πληροφορία προέρχεται από εικόνες που ανάρτησε χρήστης του Reddit, οι οποίες δείχνουν αρχεία με αναφορές στους τρεις τίτλους που προαναφέρθηκαν. Μπορεί απλά να πρόκειται για μια δοκιμή κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ή μπορεί να πρόκειται για ένδειξη ότι θα κυκλοφορήσει και μια ακόμα συλλογή με τα παιχνίδια αυτά.

Το Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων και περιλαμβάνει τα: Metal Gear and Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid (με τα VR Missions/Special Missions), αλλά και τις εκδόσεις των Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty και Metal Gear Solid 3: Snake Eater που υπάρχουν στην HD Collection. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*