Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Assassin's Creed Codename Red και Assassin's Creed Codename Hexe θα θέσουν τις βάσεις για το μέλλον της σειράς (trailer)

*
Με βάση τα όσα αποκάλυψε η Ubisoft, τα Assassin's Creed Codename Red και Assassin's Creed Codename Hexe, θα είναι τα πρώτα δύο παιχνίδια που θα θέσουν τις βάσεις για το μέλλον της δημοφιλούς σειράς. Οι πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν είναι ελάχιστες. Το πρώτο θα διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία και θα είναι ένα open world RPG. Την ανάπτυξη του έχει αναλάβει η Ubisoft Quebec, το studio που βρίσκεται πίσω από το Assassin's Creed Odyssey. Creative director είναι ο Jonathan Dumont και η γαλλική εταιρεία υπόσχεται ένα από τα πιο παράξενα σκηνικά που μας έχει προσφέρει ποτέ.

Από την άλλη, το Assassin's Creed Codename Hexe, περιγράφεται ως ένας νέος τίτλος flagship. Creative director είναι ο Clint Hocking και η ομάδα ανάπτυξης τονίζει ότι πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό τύπο παιχνιδιού Assassin's Creed.


Τα δύο αυτά παιχνίδια θα αποτελέσουν δύο, ίσως τις πρώτες, προσθήκες στην πλατφόρμα Assassin's Creed Infinity. H Ubisoft την περιγράφει ως σημείο εισόδου στο franchise, ένα hub που θα ενώσει διαφορετικές εμπειρίες και χρονολογικές περιόδους.

Τέλος, η Ubisoft εξετάζει τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να προσφέρει στους παίκτες ανεξάρτητες εμπειρίες multiplayer, όλες συνδεδεμένες με το hub του Infinity.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*