Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Earthworm Jim 2, DIG-DUG II και MAPPY-LAND προστέθηκαν στον κατάλογο του Nintendo Switch Online (trailer)

Τρία ακόμα, κλασσικά παιχνίδια έγιναν διαθέσιμα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Πιο συγκεκριμένα, στο Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online app προστέθηκε το Earthworm Jim 2, ενώ στο Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online app προστέθηκαν τα DIG-DUG II και MAPPY-LAND. Μία μικρή διαφοροποίηση υπάρχει για την Ιαπωνία, όπου το Earthworm Jim 2 αντικαθίσταται από το Harvest Moon.

Τα apps το Nintendo Switch Online δίνουν την ευκαιρία στους συνδρομητές της υπηρεσίας να ασχοληθούν με μια σειρά από κλασσικά παιχνίδια που είχαν κυκλφορήσει για το Super Nintendo Entertainment System και το Nintendo Entertainment System. Σε κάθε ένα έχει προστεθεί online play οπότε ανάλογα την περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε διαδικτυακά με τους φίλους σας, να μοιραστείτε την οθόνη σας ή ακόμα και να τους επιτρέψετε να αναλάβουν τον χειρισμό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*