Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα eFootball, Rocket League και Dota 2 θα πρωταγωνιστήσουν στα Commonwealth Esports Championships

*
Οι διοργανωτές των Commonwealth Esports Championships αποκάλυψαν τα τρία πρώτα παιχνίδια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο event. Η διοργάνωση της Βρετανικής Κοινοπολιτείας θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2022 στο Birmingham της Αγγλίας και θα περιέχει ανοιχτά τουρνουά, αλλά και τουρνουά αποκλειστικά για γυναίκες. Σύμφωνα με τον Nigel Huddleston (Minister της Commonwealth Games Federation), οι παίκτες σε ολόκληρη τη Βρετανική κοινοπολιτεία έχουν δημιουργήσει μια διασκεδαστική και πολύ δεμένη κοινότητα, κάτι που αποδεικνύεται και μόνο από τη δυνατότητα της διοργάνωσης των Commonwealth Esport Championships.

Αυτή θα είναι η πρώτη διοργάνωση των Commonwealth Esports Championships και για αυτό οι νικητές δεν θα επιβραβεύονται με μετάλλια. Η Commonwealth Games σκοπεύει όμως να τα επαναφέρει ως μια πλήρη, μεγάλη διοργάνωση το 2026 εάν και εφόσον το ντεμπούτο τους κριθεί ως επιτυχία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*