Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Lara Croft and the Guardian of Light και Temple of Osiris απέκτησαν ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nintendo Switch

*
Στις 29 Ιουνίου, το Lara Croft and the Guardian of Light και η συνέχεια αυτού με τίτλο Temple of Osiris, θα λανσαριστούν για Nintendo Switch σε μια ενιαία έκδοση.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις είχαν προ πολλού προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2021, εν είδει της 25th anniversary της σειράς Tomb Raider, τελικά όμως δεν κατάφεραν να δουν το φως της δημοσιότητας. Οι εν λόγω τίτλοι θα προσαρτηθούν στη The Lara Croft Collection και πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε προ-παραγγελία μέσω του Nintendo eShop, στη τιμή των € 25.


Στη συνέντευξη τύπου που προλογίζεται η ανακοίνωση πληροφορούμαστε πως “το The Lara Croft Collection είναι γεμάτο με συναρπαστικές μάχες και πιστολίδι ενάντια σε ορδές zombies και κάθε λογής σκοτεινών πλασμάτων, καθώς και με γρίφους που σκοπεύουν να δοκιμάσουν την ευφυΐα και τα αντανακλαστικά σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*