Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα likes του Phil Spencer στο X ίσως αποκαλύπτουν το μέλλον του Xbox

*
Η Microsoft πρόκειται να αποκαλύψει τη μελλοντική της στρατηγική για το Xbox αυτή την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024. Το κοινό έχει αγωνία να μάθει αν τελικά έρθουν σε PlayStation 5 και Nintendo Switch παιχνίδια όπως το Pentiment, το Hi-Fi Rush ή το Sea of Thieves, αν θα γίνει το ίδιο με αποκλειστικότητες όπως το Starfield και ποια πορεία θα ακολουθήσει το hardware του Xbox. Υπάρχουν και φήμες ότι το επόμενης γενιάς gaming hardware της Micoroft θα έρθει σε δύο παραλλαγές. Ένα οικιακό σύστημα και ένα φορητό.

Οι φήμες έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες και γνωστοί δημοσιογράφοι δημοσιεύουν τις απόψεις και τις προσδοκίες τους επί του θέματος. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι ενδεικτικό των εξελίξεων, αξίζει όμως να σημειώσουμε δυο likes του επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, σε αναρτήσεις στο X.


Το ένα το έδωσε μια ανάρτηση του δημοσιογράφου του The Verge, Tom Warren, που υποστήριξε ότι η ASUS έκανε καλή δουλειά με την υιοθέτηση του Game Pass στο ROG Ally όμως ένα πραγματικό φορητό για το Xbox Game Pass, προϋποθέτει ότι η Microsoft θα πρέπει να δημιουργήσει ένα καλύτερο προϊόν.

Το άλλο είναι μια γνώμη από τον Jez Corden του Windows Central, ο οποίος πιστεύει πως η κυκλοφορία ενός φορητού Xbox είναι αναπόφευκτη στο μέλλον.

Απλά, αναμένουμε την Πέμπτη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*