Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα μέλη του PlayStation Stars μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους τον Shuhei Yoshida

*
Ο Shuhei Yoshida βρίσκεται πλέον στο PlayStation Stars, υπό μορφή συλλεκτικού ψηφιακού αντικειμένου. Πρόκειται για ένα τρισδιάστατο μοντέλο του στελέχους της Sony, που συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή του ρόλου που έχει στην εταιρεία. Για να κάνετε δικό σας τον Yoshida, θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα από τα παιχνίδια που προτείνει. Είναι τα: A Space for the Unbound, Before Your Eyes, Cult of the Lamb, Neon White, Sifu και The Knight Witch, όλα indies.

Ο Yoshida έχει κλείσει τρεις δεκαετίες στη Sony για 30 χρόνια και βοήθησε στην κυκλοφορία του αρχικού PlayStation. Τον περασμένο μήνα, βραβεύτηκε με το BAFTA Games Fellowship στη φετινή τελετή για τη δουλειά του στην υποστήριξη ανεξάρτητων developers από το PlayStation.


Το PlayStation Stars ξεκίνησε λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2022 και επικρίθηκε επειδή παρείχε στα μέλη του υψηλότερου επιπέδου πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*