Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα γραφεία της Kojima Productions είναι… πολύ spooky!

*
Ορίστε και ένα νέο που δεν περιμένατε να διαβάσετε. Σε μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της Kojima Productions στο Twitter, φαίνεται ο χώρος από τα νέα γραφεία στα οποία μεταφέρθηκε η εταιρεία.

Ο διάδρομος φαίνεται λίγο… Spooky, με έντονα vibes από το Death Stranding. Μαύροι τοίχοι, λίγος και ατμοσφαιρικός φωτισμός, ο οποίος οδηγεί σε ένα ασανσέρ, επίσης λίγο σκοτεινό. Στα πλάγια, κρεμασμένες αφίσες από Ludens, τον Norman Reedus και άλλα project της Kojima Productions.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μόνο ένα στουντιο, αυτό στο οποίο εργάζεται ο Hideo Kojima με την ομάδα του στο Death Stranding 2. Η φωτογραφία που εντυπωσιάζει, είναι αυτή των τουαλετών που έχουν τα γραφεία, καθώς έχει την ένδειξη «Everyone» και όλα τα εικονίδια που συνηθίζουμε να συναντάμε σε όλων των ειδών τις τουαλέτες, κάτι που μας λέει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε χωρίς διαχωρισμούς. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο παρακάτω tweet.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*