Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα παιχνίδια live-service παραμένουν στα πλάνα της PlatinumGames

*
Νωρίτερα φέτος, η PlatinumGames πήρε την απόφαση να σταματήσει τα updates για το Babylon’s Fall και ανακοίνωσε πως θα τερματίσει τις λειτουργίες του παιχνιδιού την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023. Ο τίτλος δεν είχε καθόλου καλή αποδοχή από τους παίκτες, με σκληρές κριτικές για το μοντέλο χρηματοποίησης και την πλήρη τιμή του.

Παρόλη την παταγώδη αποτυχία του Babylon’s Fall, η ομάδα ανάπτυξης κρατά ως κύριο στόχο τα live-service games.


Σε μία συνέντευξη με το VGC, ο επικεφαλής της PlatinumGames, Atsushi Inaba, δήλωσε πως η ομάδα έχει μάθει από την εμπειρία του Babylon’s Fall και δεν έχει αλλάξει τα μελλοντικά της σχέδια εξαιτίας της αποτυχίας.

Συνέχισε δηλώνοντας πως τα live-service games είναι κάτι που σίγουρα θέλουν να κάνουν και να βάλουν όλους τους πόρους τους σε αυτό τον τομέα μελλοντικά. Για το Babylon’s Fall είχε να πει πως ο τερματισμός του τίτλου ήταν μια δυστυχής απόφαση, η οποία πυροδότησε την απογοήτευση και τον θυμό των fans. Η PlatinumGames δήλωσε πως λυπάται καθώς το να προσφέρει οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα εκτός χαράς και απόλαυσης από τις δημιουργίες της ομάδας είναι κάτι που δεν τους αφήνει καθόλου ικανοποιημένους.

Το Babylon’s Fall λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2022, μετρώντας λιγότερους από 1000 παίκτες συνολικά στο Steam. Μέχρι το τέλος του μήνα, η εταιρεία είδε τους παίκτες να πέφτουν μέχρι και στους 10, ενώ τον επόμενο μήνα σημειώθηκε ώρα κατά την οποία μόνο ένας παίκτης παγκοσμίως έπαιζε το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*