Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Τα παιχνιδια πρέπει να κερδίζουν το δικαίωμα για επιπλέον έσοδα", λέει η ομάδα ανάπτυξης του Helldivers 2

*
O CEO της Arrowhead, που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Helldivers 2, μίλησε για τον σχεδιασμό των in-game transactions και το πως πιστεύει ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να κερδίζουν το δικαίωμα να έχουν επιπλέον έσοδα. Το Helldivers 2 λανσαρίστηκε πριν λίγα 24ωρα για PlayStation 5 και PC, έχει ήδη πάνω από 140.000 παίκτες και είναι η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία των PlayStation Studios στο Steam. Η τιμή του είναι $40 και διαθέτει το δικό του κατάστημα με cosmetics που ανανεώνονται. Εκεί θα βρείτε armour, με το καθένα να κοστίζει από $2 έως $5. Επίσης, υπάρχουν μικρά battle passes, τα επονομαζόμενα ως Warbonds, τα οποία προσφέρουν έναν συνδιασμό από cosmetics και όπλα.

Δεν είναι απαραίτητο καποιος να ξοδέψει πραγματικά χρήματα, μιας και μπορεί να κερδίσει τα εικονικά που χρειάζεται για να κάνει τις αγορές του, μέσω του gameplay. Σε περίπτωση αγορά του battle pass, υπάρχουν αντικείμενα του Warbond που πρέπει να ξεκλειδωθούν όσο παίζετε, οπότε το χρήμα δεν είναι το παν.


"Πρέπει να κερδίζεις το δικαίωμα για επιπλέον έσοδα- Αυτό το πιστεύω πραγματικά. Αν ο κόσμος θέλει να υποστηρίξει αυτόν τον τίτλο υπάρχει η επιλογή, αλλά δεν αναγκάζουμε κανέναν", έγραψε στο X o Johan Pilestedt.

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, μίλησε για το πώς η ομάδα ανάπτυξης εξισορρόπησε τις αγορές εντός παιχνιδιού για να προσπαθήσει να αποφύγει το "pay to win", ως απάντηση σε έναν fan που σημείωσε ότι το περιεχόμενο του battle pass του παιχνιδιού μπορεί να αγοραστεί μέσω χρημάτων που συλλέγονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

"Είμαι μεροληπτικός, αλλά πραγματικά επικεντρωθήκαμε στο να μην το κάνουμε p2w, παρόλο που είναι διαφορετικές λειτουργίες", έγραψε. "Το μόνο αντικείμενο που είναι p2w είναι το περίστροφο – το οποίο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε σε οποιονδήποτε διαγωνισμό με όπλα. Το μόνο (μικρό) πρόβλημα είναι ότι δεν είναι τόσο καλό".

Τέλος, ο Pilestedt δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα των servers.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Arrowhead Game Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*