Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα party chats του Xbox αποκτούν καινούργιο χαρακτηριστικό απομόνωσης εξωτερικών θορύβων

*
Το νέο χαρακτηριστικό απομόνωσης εξωτερικών θορύβων στα party chats του Xbox για Xbox Series X και Xbox Series S είναι πλέον διαθέσιμο και ενεργοποιείται αυτόματα. Σκοπός είναι η αφαίρεση ήχων όπως αυτούς του πληκτρολογίου, του ποντικιού ενός PC, της μουσικής και της ανάσας του εκάστοτε παίκτη (εφόσον αναπνέει ενοχλητικά βαριά) ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της επικοινωνίας των παικτών.

Αν και η απομόνωση των εξωτερικών θορύβων ενεργοποιείται αυτόματα, η Microsoft σημειώνει ότι η απενεργοποίησή της είναι ιδιαίτερα εύκολη και γίνεται, φυσικά, από τις ρυθμίσεις του συστήματος.


Το χαρακτηριστικό αυτό μας θυμίζει το Krisp του Discord και την εφαρμογή Broadcast της Nvidia που επιτρέπει στους χρήστες PC να απομονώνουν εξωτερικούς θορύβους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*