Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα "πήραν κρανίο" παίκτες με την Activision Blizzard και την πάνε στα δικαστήρια

*
H Activision Blizzard θα βρεθεί για άλλη μια φορά στα δικαστήρια, αυτή τη φορά από εξοργισμένους παίκτες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο, οι παίκτες του franchise αναφέρουν πως ο ανταγωνιστικός του τομέας παραμένει σχεδόν μονοπώλιο για την Activision Blizzard και επαγγελματίες gamers αναφέρουν πως εφαρμόζει παράνομες πρακτικές που την καθιστούν τη μόνη εταιρεία που μπορεί να κερδίσει από τα τουρνουά.

Η Activision από την πλευρά της δεν μπαίνει καν σε διαδικασία εξωδικαστικού συμβιβασμού και θέλει να υποστηρίξει τις θέσεις της στο δικαστήριο, τονίζοντας πως οι κατηγορίες είναι αβάσιμες. Υπενθυμίζεται πως η Activision Blizzard εξαγόρασε την Major League Gaming το 2016 έναντι 46 εκατομμυρίων δολαρίων και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έως και το 2019 είχε εξαφανίσει σχεδόν κάθε ανταγωνιστική λίγκα και επέβαλε πολύ «βαριές» συμβάσεις με τις ομάδες που συμμετείχαν στα τουρνουά της.


Σημειώνεται πως η Microsoft εξαγόρασε την Activision Blizzard έναντι 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων και πλέον η εταιρεία ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας του Redmond. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*