Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα save files των Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7 θα μπορούν να μεταφερθούν στις κονσόλες next-gen

*
Η Capcom ανακοίνωσε πως τα save files και μερικά από τα DLC των Resident Evil 2, Resident Evil 3 και Resident Evil 7 θα μπορούν να μεταφερθούν από PlayStation 4 σε PlayStation 5 και από Xbox One σε Xbox Series X και Xbox Series S αντίστοιχα.

Μερικά από τα DLC που θα μεταφερθούν είναι τα Resident Evil 7 Gold Edition: Banned Footage Vol.1 και Vol.2, το End of Zoe epilogue episode και το δωρεάν Not a Hero DLC.

Επιπλέον, θα κυκλοφορήσουν δωρεάν upgrade patches στις εκδόσεις και των τριών παιχνιδιών για PC την ίδια μέρα που θα λανσαριστούν οι αντίστοιχοι τίτλοι για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.


Τέλος, όσον αφορά τo remake του Resident Evil 4, ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα αποκαλυφθεί φέτος και θα φέρει μερικές αλλαγές στο περιβάλλον του αρχικού παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*