Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα scalper bots χάνουν το ενδιαφέρον τους για το PS5

*
Τα scalper bots έχουν αρχίσει να χάνουν το ενδιαφέρον τους για το PS5. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα Netacea που δημοσίευσε το νεότερο "Quarterly Index" της, που αυτή τη φορά έχει να κάνει με τα πέντε προϊόντα τα οποία αποτέλεσαν τους κυριότερους στόχους των scalper bots το τρίτο τρίμηνο του 2022. Είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που λανσαρίστηκε, που η νεότερη κονσόλα της Sony δεν βρίσκεται στην πρώτη τριάδα, παραμένει όμως στους πέντε κορυφαίους στόχους.

Αποστολή των scalper bots είναι να εντοπίζουν προϊόντα αμέσως μόλις προστίθενται σε μια ιστοσελίδα και στη συνέχεια τα αγοράζουν πιο γρήγορα σε σχέση με έναν άνθρωπο, κάτι που επιτρέπει στους scalpers να γεμίζουν γρήγορα το στοκ τους, πουλώντας το στη συνέχεια σε υψηλή τιμή.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Netacea, το διάστημα Ιούλιος- Σεπτέμβριος του 2022 οι πέντε κορυφαίοι στόχοι έχουν ως εξής:

- Adidas Yeezy Slide Bone
- Nike Dunk Low Panda
- Panini Donruss Optic Football Trading Cards
- PlayStation 5
- Jordan 1 Retro Low OG UNC

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*