Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Steam Deck ή Asus ROG Ally του μέλλοντος ίσως έρθουν με αποσπώμενη μπαταρία

*
Οι περισσότεροι καταναλωτές συμφωνούν ότι οι αποσπώμενες μπαταρίες είναι πιο βολικές, καθώς σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα έχουν τη δυνατότητα να τις αλλάζουν οι ίδιοι, δίχως να απαιτείται να απευθυνθούν σε εξειδικευμένα καταστήματα. Δεν αποκλείεται η επιθυμία τους να υλοποιηθεί και μελλοντικό μοντέλο Steam Deck ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή να μην κυκλοφορεί με μη αποσπώμενη μπαταρία. Τα παραπάνω βασίζονται σε μια πρόταση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που παραθέτει κανονισμούς για το σχεδιασμό, παραγωγή και διαχείριση όλων των τύπων μπαταριών που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θεωρητικά μπορεί να αφορά τα smartphones, τις κονσόλες, τα και τα φορητά PCs.

Πιο συγκεκριμένα, το έγγραφο αναφέρει ότι οι μπαταρίες των συσκευών θα πρέπει να είναι σχεδιασμένες με τρόπο τέτοιο που θα κάνει εύκολη την αφαίρεσή και αντικατάστασή τους από τον χρήση. Οπότε ξεχάστε το κατσαβίδι και το κολλητήρι.


Το κακό είναι πως οι κανονισμοί αυτοί δεν αναμένεται να τεθούν σε ισχύ πριν το 2027.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*