Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα The Game Awards 2023 δεν θα κατακλυστούν από το branding "World Premiere"

*
Ο παραγωγός και παρουσιαστής των The Game Awards, Geoff Keighley αποκάλυψε ότι στο φετινό event δεν θα κυριαρχεί το branding "world premiere". Μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός Twitch Q&A ο Keighley εξήγησε ότι οι διοργανωτές δεν θέλουν να ξεχωρίζουν οι ανακοινώσεις για τα παιχνίδια. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πόσα "world premieres" πρέπει να περιμένει το κοινό στα The Game Awards 2023, ο Keighley απάντησε: “Δεν γνωρίζω[αν θα υπάρχει ο ίδιος αριθμός]. Δεν τα έχω μετρήσει ειλικρινά. Νομίζω περίπου τα ίδια, αλλά δεν ξέρω...επίσης, τι είναι ένα world premiere;

"Στην πραγματικότητα, θα δείτε φέτος, βάζουμε συχνά αυτές τις ταμπέλες, "world premiere, world premiere"… απομακρυνόμαστε κάπως από αυτό, ακριβώς επειδή τα πάντα είναι σε στυλ, "είναι μια πρώτη ματιά; Είναι μια ανακοίνωση;" κ.λπ. Οπότε τα αντιμετωπίζουμε όλα ως εξαιρετικό περιεχόμενο παιχνιδιού".


Ο οικοδεσπότης και ο παραγωγός είπαν ότι οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν παρόμοια διάρκεια και όγκο περιεχομένου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

"Δεν θέλω να αναφέρω έναν αριθμό, γιατί τότε θα αναπαραχθεί στο Internet… αλλά μάλλον είναι παρόμοιος με τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά τη διάρκεια του event και το περιεχόμενο", είπε ο Keighley.

"Θέλαμε να είναι πιο σύντομο πέρσι, ή προσπαθήσαμε, αλλά μετά ο Chris Judge πήρε τον χρόνο του με την ομιλία του. Μάλλον θα είναι κάτι παρόμοιο με πέρυσι και ίσως λίγο πιο σύντομο". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*