Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Xbox Series X και Xbox Series S έχουν ήδη διπλάσιες πωλήσεις από το Xbox One στην Ιαπωνία

*
Από την ημέρα που λανσαρίστηκαν, τα Xbox Series X και Xbox Series S, έχουν ήδη διπλάσιες και πλέον πωλήσεις στην Ιαπωνία, συγκριτικά με εκείνες του Xbox One. Με βάση τα νεότερα δεδομένα που δημοσίευσε το Famitsu, ως τις 3 Ιουλίου 2022, οι νεότερες κονσόλες της Microsoft είχαν πουλήσει 260.504 συστήματα, ενώ το Xbox One 114.831 καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. Ο επόμενος στόχος είναι το ρεκόρ του Xbox που βρίσκεται ακόμα αρκετά μακριά, καθώς είχε πουλήσει 1,6 εκ. μονάδες τα χρόνια που βρισκόταν στην αγορά. Τα Xbox Series X και Xbox Series S έχουν ένα ασυνήθιστο momentum στην Ιαπωνία το τελευταίο διάστημα, καθώς σε δύο περιπτώσεις κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τις πωλήσεις του PlayStation 5. Βεβαίως μην ξεχνάμε ότι τα προβλήματα διαθεσιμότητας συνεχίζονται. Πάντως, την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουλίου, το Xbox Series X πούλησε 9.756 μονάδες, το Xbox Series S 2.774, το PS5 20.028 από τη Standard Edition και 4.333 από τη Digital.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*