Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Xbox Series X και Xbox Series S μπορούν ξανά να τρέξουν emulators σε retail mode (video)

Μετά το λανσάρισμά τους, τον Νοέμβριο του 2020, τα Xbox Series X και Xbox Series S χρησιμοποιήθηκαν και για emulators, καθώς ήταν εύκολο να τρέξουν τέτοια προγράμματα σε retail mode. Πολύ σύντομα, η Microsoft έβαλε τέλος στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές για να αποτρέψει την εκτέλεση UWP emulators στις δύο κονσόλες. Τώρα, μια ομάδα developers βρήκε τη λύση για να επαναφέρει το emulation στα new-gen συστήματα της αμερικανικής εταιρείας.

Όπως αναφέρει το Modern Vintage Gamer, η ομάδα UWeaPons Store προσφέρει εκ νέου πρόσβαση στο retail mode των Xbox Series X και Xbox Series S, για την αναπαραγωγή emulators. Το μόνο που χρειάζεται, είναι οι ενδιαφερόμενοι να γίνουν συνδρομητές στη σελίδα της ομάδας στο Patreon.


Βέβαια, η συγκεκριμένη κίνηση ενδέχεται να προκαλέσει τις αντιδράσεις τις Microsoft. Προς το παρόν, τουλάχιστον, το emulation στην τρέχουσα γενιά του Xbox είναι εφικτό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*