Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Xbox Series X/S ήταν πρώτα σε έσοδα στις Η.Π.Α. για το πρώτο τρίμηνο του 2022

*
Όπως ανακοίνωσε η NPD Group τα Xbox Series X, Xbox Series S ήταν οι κονσόλες με τις καλύτερες πωλήσεις τον Μάρτιο του 2022, όσον αφορά το συνολικό ποσό που πρόσθεσαν στα ταμεία της Microsoft. Στον ίδιο τομέα ήταν πρώτες σε πωλήσεις και τον πρώτο τρίμηνο του έτους. Το Nintendo Switch ήταν πρώτο σε αριθμό πωλήθέτων συστημάτων τις περιόδους που προαναφέρθηκαν. Έτσι λοιπόν ο Μάρτιος του 2022 ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για το Xbox, μετά εκείνον του 2011 (από άποψη συστημάτων που πουλήθηκαν) αλλά και αυτόν του 2014 (από πλευράς εισπράξεων).

Οι συνολικές εισπράξει μειώθηκαν σε ποσοστό 24% σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2021 και ανήλθαν σε $515 εκ. Το αντίστοιχο ποσό για το πρώτο τρίμηνο είναι $1,2 δισ. επίσης μειωμένο κατά 15% από έτος σε έτος.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο αναλυτής της NPD Group, Matt Piscatella, το ποσό που ξόδεψαν οι καταναλωτές σε video games, hardware, περιεχόμενο και περιφερειακά κατέγραψε πτώση σε σχέση με ένα χρόνο πριν και ήταν $4,9 δισ. Για το πρώτο τρίμηνο του 2022, η δαπάνη εκ μέρους του κοινού μειώθηκε κατά 8% συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του 2021, πέφτοντας στα $13,9 δισ.

Στο κομμάτι του software, το Elden Ring βρέθηκε άνετα στην πρώτη θέση και ένα σκαλί παρακάτω βλέπουμε το Gran Turismo 7. Τρίτο το Kirby and the Forgotten Land, ενώ αρκετά ψηλά, στην τέταρτη θέση "τερμάτισε" το MLB: The Show 22, κάτι πολύ φυσικό με βάση την αγάπη των Αμερικάνων για το σπορ.



Τα δέκα πιο δημοφιλή video games στις H.Π.Α. το πρώτο τρίμηνο του 2022 ήταν τα εξής:

1. Elden Ring
2. Gran Turismo 7
3. Kirby and the Forgotten Land
4. MLB: The Show 22
5. Horizon Forbidden West
6. Pokémon Legends: Arceus
7. WWE 2K22
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Call of Duty: Vanguard
10. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*