Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν με το Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants (trailer)

H GameMill Entertainment σε συνεργασία με τη Raw Thrills και τη Cradle Games ανακοίνωσαν το arcade beat ’em up game Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants. Αναμένεται στις 23 Απριλίου 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Η τιμή του θα είναι €29,99.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade: Wrath of the Mutants είναι η μεταφορά του Teenage Mutant Ninja Turtles arcade game που κυκλοφόρησε η Raw Thrills το 2017. Θα περιλαμβάνει local cooperative play τεσσάρων παικτών. Στους ρόλους των τεσσάρων πρωταγωνιστών επανέρχονται οι ηθοποιοί Seth Green, Sean Astin, Rob Paulsen και Greg Cipes. Επίσης, εκτός από τα έξι επίπεδα και τα 13 boss fights του original arcade game, η έκδοση για κονσόλες και υπολογιστές θα επεκτείνει τη δράση, με τρία επιπλέον επίπεδα και έξι boss fights.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*