Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταλαιπωρία για όσους επέλεξαν το AEW: Fight Forever στο PlayStation 4

*
H THQ Nordic δηλώνει ενήμερη για τα πολλαπλά crashes που αναφέρουν οι παίκτες του AEW: Fight Forever στο PlayStation 4. Ο τίτλος κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και έχει προβληματίσει πολύ όσους προτίμησαν την έκδοση για την προηγούμενης γενιάς κονσόλα της Sony.

"Δεν μπορώ καν να παίξω το Road to Elite λόγω των crashes. Ακόμα, για τον ίδιο λόγο δεν μπορώ να τροποποιήσω τους χαρακτήρες που δημιούργησα", έγραψε ένας χρήστης.


"Προσπαθώ να παίξω στο PS4. Άρχισε να κολλάει όταν ο γιος μου δημιούργησε έναν χαρακτήρα και προσπάθησε να επεξεργαστεί το moveset. Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Για κάθε match type υπάρχει πλέον crash πριν καν ξεκινήσει. Τρομερά απογοητευμένος μετά από 3 χρόνια αναμονής για αυτό”.

Απαντώντας στα παράπονα, η THQ Nordic έγραψε: "Γνωρίζουμε τα crashes του #AEWFightForever στο PlayStation 4 και τα εξετάζουμε. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία!".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*