Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Ταύρος εν υαλοπωλείο" ο Tsamba_Gamer, διαφημίσεις του ετοιμάζει το Nnvidia GeGorce Now

*
Από την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, όσοι χρησιμοποιούν το δωρεάν "πακέτο" της υπηρεσίας Nvidia GeForce Now θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν διαφημίσεις.

Η εξάλιξη αυτή αφορά μόνο όσους δεν πληρώνουν για να χρησιμοποιούν την υπηρεσία, όχι τους πελάτες των πακέτων Priority ή Ultimate και σημειώνεται πως σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξουν διακοπές στο gameplay. Η προβολή των διαφημίσεων θα πραγματοποιείται κάθε φορά που περιμένουν στην ουρά για να ξεκινήσουν ένα ωριαίο session και η διάρκειά τους θα είναι δύο λεπτά.


Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Stephanie Ngo, αυτό είναι αναγκαίο προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για τη συνέχιση της παροχής δωρεάν υπηρεσιών και στο μέλλον θα οδηγήσει στη μείωση του χρόνου αναμονής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*