Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταχύτερες πωλήσεις για το PS5 σε σχέση με το PS4 στις Η.Π.Α. 29 μήνες μετά την κυκλοφορία του

*
Οι πωλήσεις του PlayStation 5 στις Η.Π.Α. από το λανσάρισμά του ως σήμερα, ξεπέρασαν εκείνες του PlayStation 4 την αντίστοιχη χρονική περίοδο. Η πληροφορία προέρχεται από τον Mat Piscatella, εκτελεστικό διευθυντή και αναλυτή της Circana (πρώτην NPD Group). Τον Μάρτιο, 29 μήνες μετά την κυκλοφορία του, οι πωλήσεις του PS5 στις Η.Π.Α. προσπέρασαν τις επιδόσεις του PS4 την αντίστοιχη περίοδο από την ημέρα που λανσαρίστηκε.

Έχοντας λάβει ώθηση από την αύξηση του στοκ και τις πρόσφατες εκπτωτικές ενέργειες, το PS5 είναι η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, σε εισπράξεις και μονάδες, όχι μόνο τον Μάρτιο αλλά και το πρώτο τρίμηνο του 2023. Επίσης οι πωλήσεις της νεότερης κονσόλας της Sony τον Μάρτιο σημείωσαν ρεκόρ για την πλατφόρμα του PlayStation τον τρίτο μήνα οποιουδήποτε έτους από την εποχή που εισήλθε στην αγορά το PSOne.


Σύμφωνα με τη Circana κορυφαίο σε πωλήσεις video game τον Μάρτιο ήταν το Resident Evil 4, που βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση με τις καλύτερες επιδόσεις για το τρέχον έτος, πίσω από το πρώτο Hogwarts Legacy και το δεύτερο Call of Duty: Modern Warfare 2.

Η συνολική δαπάνη των καταναλωτών για αγορές hardware, περιεχομένου και περιφερειακών τον Μάρτιο ανήλθε σε $4,6 δισ. (-5% από έτος σε έτος).

Το αντίστοιχο ποσό για το πρώτο τρίμηνο ήταν $13,6 δισ. (-1% από έτος σε έτος).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*