Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το ελληνικό indie puzzle game AiliA

*
H ελληνική IceToad Studio δημοσίευσε το teaser trailer για το νέο indie puzzle game Ailia. Η ιστορία ξεκινά όταν η Lia, ένα εννιάχρονο κορίτσι αιχμαλωτίζεται από έναν δαιμονικό καθρέπτη και η δίδυμη αδερφή της η Ail προσπαθεί να την σώσει σε έναν δυστοπικό κόσμο. Η περιπέτεια της ξεκινά με βασικό σκοπό να σπάσει τους 7 Great mirrors με φυσικά πάντα την βοήθεια του πιστού της φίλου, Oni. Ταξιδεύοντας στα 7 Mirror Realms θα ανακαλύψει πολλά μυστικά που της επιφυλάσσει η μοίρα και το σύμπαν που αυτή έχει δημιουργήσει.



Το AiliA αποτελεί έναν single-player puzzle τίτλο ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο σε PC όσο και Mobile εκδόσεις. Η τελική κυκλοφορία υπολογίζεται περίπου στο Q3 του 2023 όμως μέχρι τότε η ομάδα εργάζεται συνεχώς πάνω στην υπάρχουσα Demo Version την οποία ανανεώνει συχνά. Η ομάδα εργάζεται πάνω σε αρκετά ενδιαφέροντα και μοναδικά mechanics. Ένα από αυτά είναι ο χειρισμός του καθρέπτη το οποίο πιθανά είδατε στο παραπάνω trailer. Οι παίκτες μπορούν να περπατήσουν πάνω στις πλατφόρμες και να χρησιμοποιήσουν τις ανακλάσεις του καθρέπτη ώστε να δημιουργήσουν μονοπάτια. Επιπλέον, μπορούν να χειρίζονται τον καθρέπτη ώστε να λύσουν τα puzzles και να προχωρήσουν παρακάτω στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι δημιουργημένο με τη μηχανή γραφικών Unity. Κατεβάστε το demo από εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*