Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το musical RPG Stray Gods από τον δημιουργό της σειράς Dragon Age

Κυκλοφόρησε το teaser trailer του Stray Gods, το musical RPG του David Gaider. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του δημιουργού της σειράς Dragon Age μετά από την έξοδό του από την BioWare και αναπτύσσεται από την Summerfall Studios – της οποίας είναι συν-ιδρυτής και creative director ο ίδιος.

Το Stray Gods είναι υπό ανάπτυξη εδώ και λίγα χρόνια, ενώ αρχικά έφερε το όνομα Chorus: An Adventure Musical. Σύμφωνα με τον Gaider πρόκειται για ένα adventure game που βασίζεται στην αφήγηση και ταυτόχρονα ένα αλληλεπιδραστικό μιούζικαλ. Η ιστορία του περιέχει έναν μυστικό κόσμο Θεών και τεράτων που ζουν κρυφά ανάμεσα σε κοινούς θνητούς, αλλά και μια αλυσίδα από προδοσίες και ανέλπιστες φιλίες.

Για την ώρα το παιχνίδι αναμένεται μόνο για PC, αν και μάλλον απέχουμε πολύ ακόμα από την κυκλοφορία του. Η Summerfall υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερα νέα μαζί μας μέσα στο 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*