Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tekken 8 - Ανακοίνωση νεάς beta, στο roster και το Feng Wei (trailer)

H Bandai Namco δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το Tekken 8, στο οποίο παρουσιάζεται ο Feng Wei σε στιγμές δράσης. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι το επόμενο closed beta test θα τρέξει από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το competitive play με cross-platform matching. Στη δοκιμή θα περιλαμβάνεται και το Tekken Fight Lounge, ένα lobby όπου θα μπορείτε να αλληλεποδράτε με άλλους και θα σας προσφέρει πρόσβαση σε νεες λειτουργίες και game modes. Εκεί θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε νέα Avatars, να επικοινωνείτε με chat και emotes, να διαμορφώνετε το matchmaking και να απολαύσετε την εμπειρία του customization και των game modes στις περιοχές Battle Area, Customization Shop, Tekken Dojo και Beach Area. Στο lounge θα φιλοξενείται και το Tekken Ball, το αγαπημένο mini game που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Tekken 3. Σε περιμένουν επικές μάχες σε ένα γήπεδο του beach volleyball. Η δοκιμαστική περίοδος θα προσφέρει πρόσβαση μόνο στο Battle Area και στο Customization Shop.


Οι Jin, Kazuya, Jun, Paul, Law, King, Lars, Jack-8, Xiaoyu, Nina, Leroy, Lili, Asuka, Hwoarang, Bryan, Claudio, Azucena, Raven και Feng απαρτίζουν τη λίστα των μαχητών που θα είναι επιλέξιμοι στη beta και οι μάχες θα λάβουν χώρα στην περιοχές Urban Square (Evening), Yakushima, Rebel Hangar, Sanctum, Arena και Ortiz Farm.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bandai Namco

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*