Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tekken 8: Το story trailer προλογίζει μια μεγάλη σύγκρουση

Bandai Namco δημοσίευσε το επίσημο story trailer του Tekken 8.

Με την εξαφάνιση του Heihachi Mishima, ο ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ της Mishima Zaibatsu και της G Corporation υπό την ηγεσία του Kazuya Mishima έφτασε στο τέλος του, καθώς η τελευταία κέρδισε τη νίκη λόγω της αυξημένης επιρροής της. Ακόμα κι έτσι, η G Corp συνέχισε τον πόλεμο σε όλο τον κόσμο. Μισό χρόνο αργότερα, η ειρήνη δεν έχει ακόμη επιστρέψει.


Διάφοροι παγκόσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν κατόπιν εντολής των Ηνωμένων Εθνών και δεσμεύτηκαν να επιβάλουν κυρώσεις κατά της G Corp για όσο διάστημα αρνούνταν τον αφοπλισμό της. Στη συνέχεια, όμως, ο Kazuya εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της G Corp. Ανήγγειλε ότι θα απέρριπτε τους όρους τους και αμέσως έβαλε τις δυνάμεις του να εισβάλουν στην αίθουσα συνελεύσεων, μετατρέποντάς την σε θάλασσα από φλόγες μαζί με την υπόλοιπη Νέα Υόρκη.

Εν τω μεταξύ, ο επαναστατικός στρατός με επικεφαλής τον Lars Alexandersson ξεκίνησε την Επιχείρηση Κεραυνός, μια αποστολή που είχε σχεδιαστεί για να καταρρίψει τον Kazuya.

Ο Jin Kazama θα ήταν το κλειδί για την επιχείρηση, γιατί είχε μάθει να ελέγχει τη δαιμονική του δύναμη όπως ήθελε. Πατέρας και γιος: Kazuya Mishima και Jin Kazama… Με τον ίδιο τον κόσμο να κρέμεται στην ισορροπία, η μάχη μεταξύ των διαβόλων πρόκειται να ξεκινήσει.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). Το demo είναι ήδη διαθέσιμο στο PS5 και από τις 21 Δεκεμβριου στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bandai Namco

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*