Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελειώνουν σύντομα τα updates του Mario Kart Tour

*
Το Mario Kart Tour, το racing game που κυκλοφορεί για συσκευές iOS και Android, θα λάβει το τελευταίο του update στις 4 Οκτωβρίου 2023 όπως ανακοίνωσε η Nintendo. Από αυτή την ημερομηνία και μετά το παιχνίδι θα είναι ακόμα playable αλλά θα ανακυκλώνεται το ήδη υπάρχον περιεχόμενο του.

Το Mario Kart Tour κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2019 και σε ελάχιστο χρόνο έγινε μια εμπορική επιτυχία της Nintendo στις φορητές συσκευές. Είχε ανάμεικτες κριτικές καθώς το παιχνίδι είχε gacha-style system όπου οι παίκτες χρησιμοποιούσαν τα Mushroom Kingdom warp pipes για να ξεκλειδώσουν νέους χαρακτήρες και κομμάτια για τα kart. Η Nintendo αφαίρεσε αυτή την επιλογή το 2022 και πρόσθεσε στη θέση του ένα in-game shop.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*