Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλη του 2023 η κυκλοφορία του Warhammer 40,000 DLC για το PowerWash Simulator (trailer)

*
Το roadmap του PowerWash Simulator αποκάλυψε το χρονικό περιθώριο, στο οποίο θα κυκλοφορήσει το Warhammer 40,000 DLC. Το συγκεκριμένο DLC ανακοινώθηκε τον Μάιο και πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες του 2023.

Όμως, σύμφωνα με το roadmap, το Warhammer 40,000 δε θα είναι το μοναδικό νέο DLC του τίτλου. Ένα ακόμα, το οποίο παραμένει μυστήριο, αναμένεται να κυκλοφορήσει και μάλιστα συντομότερα. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το περιεχόμενό του. Το πιο πρόσφατο DLC ήταν το Spongebob Squarepants, ενώ μετά ακολούθησε και η προσθήκη δωρεάν levels με θεματολογία Final Fantasy και Tomb Raider.

Το PowerWash Simulator κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*