Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελικά, η Monolith Soft βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Mario Kart World

*
Η Monolith Soft, γνωστή και λόγω της ανάπτυξης της σειράς Xenoblade, επιβεβαίωσε ότι συνέβαλε στη δημιουργία του Mario Kart World για το Switch 2. Σε ανάρτηση στο X, η Monolith δήλωσε ότι συνέβαλε στο σχεδιασμό των χαρακτήρων και των πίστων για το παιχνίδι.

Το studio ανήκει εξ ολοκλήρου στη Nintendo και έχει συμβάλει στο παρελθόν σε πολλά first party games, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Splatoon, Animal Crossing και Zelda.Τα τελευταία 15 χρόνια, η Monolith Soft έχει επικεντρωθεί κυρίως στην ανάπτυξη της σειράς Xenoblade Chronicles, αν και ήταν επίσης υπεύθυνη για τα δύο crossover RPGs Project X Zone του 3DS.


Το Mario Kart World κυκλοφορεί πλέον, είτε ξεχωριστά, είτε ως bundle με το Nintendo Switch 2. Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα ότι το Mario Kart World είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch αποφασιστεί ότι θα αποτελέσει τίτλο του Nintendo Switch 2, το 2020.

«Όταν αναπτύσσαμε το παιχνίδι για το σύστημα Nintendo Switch, ήταν δύσκολο για εμάς να ενσωματώσουμε όλα όσα θέλαμε, οπότε ήμασταν πάντα συνειδητοποιημένοι για το τι θυσιάζαμε σε αντάλλαγμα», εξήγησε ο διευθυντής προγραμματισμού Kenta Sato. «Συζητήσαμε πράγματα όπως η μείωση της ποιότητας των γραφικών, η μείωση της ανάλυσης και ακόμη και η μείωση του frame rate σε 30 fps σε ορισμένες περιπτώσεις. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση».

Έκλεισε γνωστό ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα με PC parts

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Monolith Soft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*