Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελική ημερομηνία κυκλοφορίας και για το Monster Jam Showdown

*
Προς το τέλος του καλοκαιριού ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας και του Monster Jam Showdown. Ο τίτλος της Milestone θα κυκλοφορήσει τελικά στις 29 Αυγούστου για PC (Steam/Epic Games Store) και PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία.

Όσοι κάνουν προ-παραγγελία θα μπορέσουν να παίξουν τρεις μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα από τις 26 του ίδιου μήνα. Τα Grave Digger και Megalodon θα είναι τα βασικά οχήματα στο νέο παιχνίδι και οι παίκτες θα κληθούν να οδηγήσουν τα δύο αυτά «τέρατα» σε διάφορες περιοχές του Colorado, μαζί με άλλα 66 επίσημα Monster Jam trucks.


Το παιχνίδι θα προσφέρει και πάνω από 10 διαφορετικά game modes και περιμένουμε με ενδιαφέρον να το πάρουμε στα χέρια μας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*