Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Telltale: Ανακοίνωσε απολύσεις, τα games συνεχίζουν να αναπτύσσονται κανονικά

*
Η Telltale είναι η επόμενη εταιρεία του χώρου του gaming που μπαίνει στο χορό των απολύσεων, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια. Αρχικά, ο cinematic artist της εταιρείας, Jonah Huang, ανακοίνωσε την εξέλιξη και την απομάκρυνσή του από το στούντιο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μάλιστα ανέφερε πως η Telltale απέλυσε τους περισσότερους από τους συνεργάτες του εκείνη την περίοδο, λίγο μάλιστα μετά την εξαγορά της Flavourworks, η οποία και ανέπτυξε το Erica.



H Telltale επιβεβαίωσε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού το κύμα απολύσεων, αν και επίσημα δεν αναφέρει πουθενά αριθμό. «Λόγω της τωρινής κατάστασης της αγοράς, αναγκαστήκαμε να απομακρύνουμε κάποιους από τους ανθρώπους της εταιρείας. Ήταν μια απόφαση που δεν πάρθηκε με ευκολία. Ευχαριστούμε τους πάντες για τη συνεργασία και προσπαθούμε να τους υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο. Όλα τα projects που είναι σε φάση ανάπτυξης παραμένουν, αλλά δεν έχουμε κάτι παραπάνω να τονίσουμε αυτή τη στιγμή», σημείωσε η εταιρεία.

Η Telltale «αναστήθηκε» και τέθηκε υπό νέα διοίκηση το 2019. Το 2018 είχε απολύσει πάνω από 90% του προσωπικού της και λίγο μετά έκλεισε τελείως. Το 2019 υπήρξε επιθυμία επιστροφής της και στα Game Awards του 2019 εμφανίστηκε το πρώτο trailer του The Wolf Among Us 2
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*