Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Hero Pass του RuneScape, μετά τις επικρίσεις παικτών σχετικά με τις μικροσυναλλαγές pay-to-win

*
H Jagex ανακοίνωσε πως το αμφιλεγόμενο Hero Pass θα αφαιρεθεί από το RuneScape με τη λήξη της πρώτης σεζόν στις 4 Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία ανάπτυξης περιγράφει το Hero Pass ως ένα “σύστημα επιβράβευσης ” και παρόλο που εισήχθη πρόσφατα στο RuneScape, δέχθηκε έντονη κριτική από τους παίκτες λόγω του pay-to-win και ως αποτέλεσμα ώθησε την Jager την προσωρινή αναστολή της υπηρεσίας.


Η Jagex είπε πως “υπήρχαν ερωτήσεις των παικτών σχετικά με τη μελλοντική προσέγγιση του παιχνιδιού σχετικά με το pay-to-win καθώς δεν μπορούσαν να αγνοήσουν αυτή την επιλογή. To Hero Pass δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή και δεσμευόμαστε πως στο μέλλον θα προάγουμε νέο σύστημα ανταμοιβών”.

Η κοινότητα του RuneScape αντέδρασε θετικά στην παραπάνω είδηση ελπίζοντας πως η Jagex θα τηρήσει τις υποσχέσεις της και θα αφαιρέσει κάποιες από τις μικροσυναλλαγές που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*