Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Kim Kardashian: Hollywood (video)

To Kim Kardashian: Hollywood, ένα παιχνίδι της Glu για φορητές συσκευές θα πάψει να λειτουργεί από τις 8 Απριλίου 2024. Ο τίτλος έχει ήδη αφαιρεθεί από το Apple App Store και το Google Play και όσοι το έχουν εγκατεστημένο στη συσκευή τους θα λάβουν ένα μήνυμα σχετικό με την παραπάνω ημερομηνία. Επίσης, έχουν απενεργοποιηθεί οι αγορές εντός του παιχνιδιού, όμως είναι δυνατή η χρήση του in-game currency ως τις 8 Απριλίου.

Το Kim Kardashian: Hollywood κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 και απέφερε το 56% των εσόδων της Glu το δεύτερο εξάμηνο του συγκεκριμένου έτους. Η επιτυχία του είχε ως αποτέλεσμα τη συνεργασία της Glu με αστέρες όπως οι: Katy Perry, Kendall και Kylie Jenner και Britney Spears.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*