Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το online shooter Second Extinction

*
Η ανάπτυξη νέου περιεχομένου για το Second Extinction έχει ολοκληρωθεί και οι servers του θα πάψουν να λειτουργούν το επόμενο έτος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Systemic Reaction. Το παιχνίδι είναι ένα co-op, online shooter που διαδραματίζεται σε έναν φουτουριστικό κόσμο, σε μια περίοδο που μεταλλαγμένοι δεινόσαυροι απειλούν την ανθρωπότητα.

"Δυστυχώς έγινε προφανές ότι η μικρή μας ομάδα δεν έχει τους απαραίτητους πόρους για να επιτύχει τους στόχους ποιότητας που είχαμε ορίσει και η επένδυση που έπρεπε να γίνει ήταν πέρα από τις δυνατότητές μας", αναφέρει το μήνυμα της Systemic Reaction, οπότε η πλήρης έκδοση του τίτλου δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ.




Το Second Extinction έχει πλέον αφαιρεθεί από τους καταλόγους του Steam και του Microsoft Store. Σας θυμίζουμε ότι το 2020 είχε γίνει διαθέσιμο σε έκδοση early access για PC και το 2021 για Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

Τουλάχιστον, όπως διαβεβαίωσε η Systemic Reaction, κατόπιν της παραπάνω εξέλιξης δεν θα υπάρξουν απολύσεις.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*