Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Pac-Man 99

*
Η δυνατότητα πρόσβασης στους servers του Pac-Man 99 έπαψε να υπάρχει και το παιχνίδι αφαιρέθηκε από τα διαθέσιμα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Η ιαπωνική εταιρεία είχε ενημερώσει από τον περασμένο Μάιο για τις προθέσεις της και ήρθε η ώρα να περάσει στην πράξη. Το multiplayer spin-off επέτρεπε σε έως και 99 παίκτες να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο και από τον Αύγουστο ξεκίνησε η διακοπή της πρόσβασης σε κάποιες από τις δυνατότητές του, όπως η επιλογή αγοράς custom themes. Τον Σεπτέμβριο αφαιρέθηκε η επιλογή αγοράς του Pac-Man 99 Deluxe Pack και του Pac-Man 99 Mode Unlock DLC.

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το επί πληρωμή DLC, που περιλαμβάνει τρία offline modes και μερικά custom themes, έχουν ακόμα τη δυνατότητα να ασχοληθούν με το παιχνίδι.


Το Pac-Man 99 προστέθηκε στο Nintendo Switch Online τον Απρίλιο του 2021, μετά την αφαίρεση του Super Mario Bros 35. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*