Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τους servers του TERA της Bluehole

*
Μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας, οι servers του MMO TERA της Bluehole θα πάψουν να λειτουργούν.

"Έπειτα από συνεχείς συζητήσεις, δυστυχώς οι developers του TERA πήραν τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς αισθάνονται ότι δεν μπορούν να προσφέρουν περιεχόμενο που να ικανοποιούν τους παίκτες. Στο εξής θα επικεντρωθούν στις προσπάθειες ανάπτυξης άλλων projects", αναφέρεται σε ανακοίνωση του publisher Gameforge.


"Η Gameforge δημιούργησε μια εξαιρετική κοινότητα για το TERA τα τελευταία δεκα χρόνια και θα ήταν πολύ χαρούμενη προσφέρει περιεχόμενο στους παίκτες για αρκετό καιρό ακόμα, όμως δίχως την υποστήριξη των developers αυτό δεν είναι εφικτό".

Η δυνατότητα αγοράς Tera Thalers αλλά και όλες οι αγορές από το TERA club θα απενεργοποιηθεί στις 31 Μαΐου. Έπειτα, στις 30 Ιουνίου θα απενεργοποιηθούν όλοι οι servers του TERA.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*