Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής: Η Sony κλείνει τους servers του Destruction AllStars

*
Η Sony επιβεβαίωσε το κλείσιμο του Destruction AllStars, ενός από τα πρώτα PS5 exclusives που κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του 2021, ανακαλώντας το από το PlayStation Store, απενεργοποιώντας το εικονικό νόμισμά του και κλείνοντας τους serves εξαιτίας συνεχόμενων τεχνικών προβλημάτων.

Το παιχνίδι, που αναπτύχθηκε από το βρετανικό studio Lucid Games και έλαβε μικτά σχόλια από τον Τύπο, δεν θα έχει πλέον online multiplayer για κανέναν παίκτη, ενώ οι solo λειτουργίες θα παραμείνουν προσβάσιμες μόνο στους υπάρχοντες χρήστες μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, οπότε μετά θα μένει διαθέσιμο μόνο το Arcade Mode με τα challenges.


Η Sony γνωστοποίησε στους παίκτες ότι, λόγω του κλεισίματος των servers, η λειτουργικότητα και η εμπειρία του παίκτη μπορεί να επηρεαστούν ακόμη και στα τμήματα single player και τόνισε ότι οι υπηρεσίες multiplayer για το Destruction AllStars στις κονσόλες PS5 θα παραμείνουν offline και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες.

Ξεκινάνε τα Days of Play 2026, αυτές είναι οι προσφορές (και στο PlayStation Plus)

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Lucid

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*