Η απόφασή του συμπίπτει με την 30ή επέτειο του Tekken, ένα ορόσημο που περιέγραψε ως την πιο κατάλληλη στιγμή για να κλείσει το κεφάλαιο του με τη σειρά. Ο Harada ενημέρωσε το επαγγελματικό του βιογραφικό σε «Former Game Director and Chief Producer of action and fighting games» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους fans για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του Tekken από το Tekken 3 και μετά, επηρεάζοντας τόσο την παραγωγή όσο και το direction. Αν και θα κάνει σύντομες εμφανίσεις σε επερχόμενες εκδηλώσεις esports, ο Harada μπαίνει τώρα σε μια νέα φάση της ζωής του, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά που έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην κουλτούρα των fighting games.
I’m no longer a developer / creator of the TEKKEN series.
— Katsuhiro Harada (@Harada_TEKKEN) December 31, 2025
Harada_TEKKEN is completely dead.
Μόνο για σήμερα, αν έχεις καρτοκινητό, μπορείς να αποκτήσεις iPhone 16 με μόλις €199!



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity