Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος οι σεζόν για το Halo Infinite (video)

Η Season 5 του Halo Infinite που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023 θα είναι η τελευταία του παιχνιδιού, όπως επιβεβαίωσε η 343 Industries. Στο εξής το studio θα ακολουθήσεις το μοντέλο των Operations. Η αρχή θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου, με 20 διαφορετικά tiers ανταμοιβών που θα πρέπει απλά να ξεκλειδώσετε για να τις κάνετε δικές σας και δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση. Θα ανανεώνονται κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Στις 30 Ιανουαρίου λοιπόν θα γίνει διαθέσιμο το δωρεάν update, Operation Spirit of Fire, που θα προσθέσει νέες επιλογές για το customisation, ένα νέο χάρτη, επιπλέον περιεχόμενο για το Forge και πολλά άλλα.


“Κάνουμε μια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης του Infinite από εδώ και πέρα. Για τους παίκτες του Master Chief Collection αυτό θα είναι πιθανό κάτι οικείο. Ουσιαστικά, δεν βασιζόμαστε πλέον σε σεζόν, απομακρυνόμαστε από τις σεζόν", δήλωσε ο senior community manager της 343 Industries, John Junyszek.

"Για εμάς εδώ στο studio, θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για το Halo. Έχουμε μια ομάδα που εργάζεται αποκλειστικά για την υποστήριξη του Halo Infinite και θα συνεχίσει να προσφέρει στο μέλλον, αλλά επίσης ναι, έχουμε επιπλέον ομάδες που ετοιμάζουν το μέλλον και δουλεύουν σε ολοκαίνουργια projects… υπάρχουν πολλά πράγματα που ετοιμάζουν για εσάς.

Το σίγουρο είναι ότι το Halo Infinite θα συνεχίσει να υποστηρίζεται και το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microids

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*