Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος στα online services 90 παιχνιδιών βάζει η Ubisoft

*
Η Ubisoft διέκοψε τη λειτουργία των online servers για 90 παιχνίδια της, σε διάφορες πλατφόρμες. Όσον αφορά τον offline gaming δεν επηρεάζεται το παραμικρό. Ακόμα, έχει απενεργοποιηθεί η εμφάνιση ειδήσεων αλλά και των στατιστικών των παικτών στους συγκεκριμένους τίτλους. Το ίδιο έχει συμβεί με τις δοκιμασίες σε όσα από αυτά τα παιχνίδια χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες Ubisoft Connect. Χάρτες και skins έχουν επίσης απενεργοποιηθεί και πλέον δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθούν. Οι κάτοχοι PC που είχαν στο παρελθόν ξεκλειδώσει παρόμοιο περιεχόμενο θα πρέπει να το ξεχάσουν, ενώ όσοι παίζουν σε κονσόλες θα το διατηρήσουν στην κατοχή τους, εκτός αν γίνους reset τα save files του αντίστοιχοι τίτλου.

Η πλήρης λίστα των παιχνιδιών που παύουν να λειτουργούν σε επίπεδο online βρίσκεται εδώ.


Σε αυτή περιλαμβάνονται το Assassin's Creed 2, τα Rainbow Six Vegas 1 και 2 αλλά και αρκετοί τίτλοι της σειράς Just Dance. Επίσης όσοι PC gamers παίζουν Splinter Cell: Chaos Theory online θα χάσουν τη διασκέδασή τους, ενώ από την άλλη οι διαδικτυακές λειτουργίες του Splinter Cell: Double Agent παύουν σε όλες τις πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*