Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα loot boxes από το Mario Kart Tour

*
Την τελευταία τριετία, η Nintendo τρίβει τα χέρια της με τα έσοδα που της έχει αποφέρει το mobile game, Mario Kart Tour μέσω των loot boxes, καθώς όπως αναφέρει το Gi.biz, το ποσό είναι γύρω στα $293 εκατομμύρια.

Το παιχνίδι που σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, μόλις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του είχε 20 εκατομμύρια downloads σε Android και iOS, παγκοσμίως.

Η εταιρεία μέσω της ανακοίνωσης που έκανε για το νέο update του παιχνιδιού, ανέφερε πως πέραν από το Battle mode που θα προστεθεί, ήρθε η ώρα του τέλους για τα loot boxes, που θα αντικατασταθούν από το Spotlight Shop. Εκεί οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν drivers, karts, glinders, ενώ παράλληλα θα βρουν και cosmetics προηγούμενων σεζόν.

Όλα αυτά αναμένονται στα τέλη Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το Tweet που έκανε η εταιρεία.


Η κίνηση αυτή για πολλούς ήταν αναμενόμενη, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως, αρκετές κυβερνήσεις ανά τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, έχουν βάλει στο στόχαστρο τα loot boxes, με εταιρείες όπως η Blizzard και η ΕΑ να έχουν δεχτεί πυρά από πολλές πλευρές.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*